Stomerij

Wij reinigen vrijwel alles!

Bij ons profiteert u van een hoog servicegehalte. Dat bestaat uit een service voor het wassen, vouwen, stomen en strijken van uw wasgoed. Om het u makkelijk te maken halen we uw wasgoed op en leveren het vervolgens weer bij een adres naar keuze!

Suède- en leerreiniging

Gespecialiseerde reiniging. Naast het reinigen wordt het suède geborsteld en behandeld waardoor de kleur weer terug komt.

Reiniging van bruidskleding

Een vlek hier en daar is zeker op een feestdag niet te voorkomen. Met name de onderzijde van uw japon of sleep krijgt het flink te verduren. Wij besteden veel zorg aan de reiniging van uw kwetsbare trouwkleding, zodat deze keurig netjes kan worden opgeborgen als een blijvende herinnering.

Bij ons kunt u rekenen op de beste kwaliteit en service.

Alle stomerijdiensten worden met persoonlijke aandacht verzorgd, volgens een vriendelijk en veilig procedé voor uw kleding en het milieu. Wij reinigen in eigen bedrijf en stellen hoge eisen aan de reiniging-afwerking en het milieu.

GORDIJNEN SERVICE

Wij kunnen uw gordijnen voor u ophalen en brengen (inclusief afhalen en ophangen) bij een minimale besteding van €100,00.

TAPIJTEN SERVICE

Op afspraak kunnen wij uw tapijt ophalen en weer bezorgen. Wij halen en brengen uw tapijt kostenloos binnen Hilversum en omstreken.

Top