Raamdecoratie en Gordijnen op maat

Gordijnen zijn sfeermakers en zeker niet alleen als ze dicht zijn.

Sfeervolle gordijnen op maat is wat wij voor u kan realiseren. Wij komen gratis bij u thuis opmeten en adviseren. Wij hebben een snelle service en hoge kwaliteit.

Snel service

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van gordijnen op maat. Deze kunt u bij ons kopen en worden binnen 7 dagen geleverd

Gratis opmeten

Wij komen gratis bij u thuis opmeten en adviseren. Gordijnen en overgordijnen maken je woning af. Het ziet er mooi uit, ze geven je meer privacy en creëren gezelligheid.

Accessoires

Wanneer je gordijnen in huis wilt ophangen, zoek  je niet alleen een gordijnstof uit die in jouw interieur past. Er zijn namelijk allerlei accessoires waaruit je kunt kiezen. Gebruik je een rail of een roede? Wil je een op maat gemaakte embrasse of een embrasse uit onze accessoires collectie?

Ophangsystemen

De manier waarop je jouw gordijnen wilt ophangen, is vaak al erg bepalend voor de uitstraling van de gordijnen. Kies je voor een geplooid gordijn, dat wordt opgehangen door middel van runners in een rails? Of ga je toch liever voor een gordijn met zeilringen, dat je door middel van een roede op kunt hangen?

Trekstangen

Trekstangen zijn erg functioneel en zorgen ervoor dat gordijnen minder slijten op de plaatsen waar je het gordijn normaliter vast zou pakken om het te openen of te sluiten. Bevestig de trekstangen in de laatste runner van elk gordijn, of hang ze tussen twee plooien in zodat je ze niet ziet hangen.

Nummer 1 van het Gooi

Wij bieden full service! Gratis ophalen van uw gordijnstof, op maat maken van uw gordijnen en vouwgordijnen, duidelijke meetinstructies en goede ondersteuning, alles bij u thuisbezorgd, veilig betalen en extreem goede service.

GORDIJNEN

Gordijnen en Raamdecoratie

Op maat gemaakt, binnen 7 werkdagen in huis! Scherp geprijsd. Wij komen gratis bij u thuis opmeten en adviseren.

Enkele plooi

Kies je voor een enkele plooi dan kies je voor een minimale plooivorming voor het raam en daarmee voor het kleinste pakket aan de zijkant als de gordijnen geopend zijn.

Dubbele plooi

Dit type plooi wordt veel gebruikt voor inbetweens en vitrages maar kan ook prima toegepast worden bij soepel vallende overgordijnstoffen. Voor gevoerde en/of stuggere gordijnstoffen is deze plooi minder geschikt.

Ringen

Met een roede en ringen kun je van landelijk tot strak modern voor een perfect vallend geconfectioneerd gordijn kiezen. De ingestanste ringen worden gelijkmatig verdeeld over de breedte van het gordijn.

(DUO) ROLGORDIJNEN

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een van de meest gewilde soorten raamdecoratie. Logisch, want ze zijn vrijwel overal handig te gebruiken. Verduistering van de slaapkamer, meer privacy in de keuken of gefilterd daglicht in de woonkamer. En doordat rolgordijnen in zoveel soorten, maten en kleuren verkrijgbaar zijn, is er voor ieder interieur wel een passend exemplaar te vinden.

Duo rolgordijnen

Met een duo rolgordijn, ook wel roljaloezie genoemd, bepaal je zelf de lichtinval en privacy van de ruimte. Duo rolgordijnen bestaan uit twee transparante en niet-transparante banen die langs elkaar bewegen. Hierdoor creëer je zelf meer openheid of juist meer privacy. Een ideale vorm van raamdecoratie en de absolute trend van dit moment.

EMBRASSEN

Embrassen op maat en in alle kleuren

Een gordijn of overgordijn kan met laten wegtrekken. Dit gebeurt door middel van een embrasse. Mogelijke redenen om dit te gaan gebruiken zijn zowel voor de perfecte afwerking, alsook praktisch is een embrasse soms nodig. Wij maken uw embrassen op maat, dit in de stof naar keuze en afwerking naar keuze.

Embrassen op maat en in alle kleuren

VOUWGORDIJNEN

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen, ook wel bekend als roman shades, zijn gordijnen waarbij horizontale vouwen in de stof zitten. Vouwgordijnen hebben een systeem waardoor deze zich invouwen.

Vouwgordijnen op maat

VERMAAK SERVICE

Bestaande gordijnen vermaken

Heeft u al gordijnen en wilt u ze laten vermaken? Wij helpen u hier graag mee.

Bestaande gordijnen vermaken

MEETINSTRUCTIES

Je gordijnen inmeten

Het inmeten van je gordijnen is niet moeilijk, maar het moet wel secuur gebeuren. Per maakwijze gelden namelijk specifieke meetinstructies. Wij komen graag bij u langs om dit geheel vrijblijvend voor u op te meten.

Je gordijnen inmeten
Top