Onze diensten

Producten en diensten op elkaar afgestemd speciaal voor uw wensen

In ons atelier kunt u terecht voor mooie gordijn stoffen. Maar als u zelf een gordijnstof hebt kunt u het ook gewoon bij ons laten maken. Ook voor het vermaken of inkorten door loodveter aan te zetten is mogelijk.
Inbetweens

Inbetweens

Inbetweens zijn de perfecte schakel tussen vitrages en gordijnen. Een dunnere gordijnstof welke lichtdoorlatend is maar geen directe inkijk geeft in huis.

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

Met verduisterende gordijnen voelt het extra comfortabel tijdens warme en koude dagen. Ze hebben naast de verduisterende functie ook een isolerende werking.

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een eenvoudig te gebruiken raamdecoratie. Rolgordijnen zorgen voor een tijdloze stijl in uw ruimtes.

Lamellen en Jaloezieën

Lamellen en Jaloezieën

Lamellen zijn heel eenvoudig te monteren op verschillende ramen en houden efficiënt licht tegen. Kunststof lamellen zijn erg geschikt voor in de badkamer.

DuoRolgordijnen

DuoRolgordijnen

Duo Rolgordijnen worden ook wel roljaloezieën, zebrarolgordijnen of multi weave rolgordijnen genoemd. Door de doorschijnende baan te combineren met een niet doorschijnende baan, kunt u zelf de inkijk en lichtinval regelen.

Shutters

Shutters

Shutters zijn luiken die aan de binnenkant van de ramen worden geplaatst, met verstelbare lamellen en zijn op dit moment erg populair.

Je huis is de plek waar je tot rust komt na een drukke dag.

We hebben een ruime keuze aan gordijnstoffen. Zo vind je gordijnen in meer dan 200 kleuren en dessins.

Kom de stoffen bekijken en voelen en kies wat het beste bij je interieur past. Zodra je de gordijnstoffen gekozen hebt, kun je kiezen voor diverse soorten plooien. Door de plooi valt de stof altijd mooi en stijlvol, of de gordijnen nu open of gesloten zijn.

Our work has been awarded or featured on:

Top